Tilbygg og påbygg

Tilbygg og påbygg er eksempler på større byggeprosjekter som vi påtar oss i Oslo og Akershus. Da påtar vi oss gjerne rollen som hovedentreprenør. Da samarbeider vi med etablerte og dyktige håndverksbedrifter. Eksempler på håndverksbedrifter som vi samarbeider med er elektrofirmaer (elektrikere), rørleggere og blikkenslagere. Videre samarbeider vi også med håndverksbedrifter som malere, murere osv.

I tillegg til tilbygg og påbygg kan vi som byggmester også hjelpe med blant annet soppsanering, kjøkkenmontering, blikkenslager-tjenester, snekker-tjenester, pusse opp bad samt taktekking.

Ved å benytte oss som hovedentreprenør på et tilbygg eller påbygg behøver du kun å forholde deg til en kontaktperson. At arbeidet starter og avsluttes til avtalt tid og pris er en selvfølge. I oss har du en seriøs og kompetent samarbeidspartner for ditt nye tilbygg eller påbygg som omsetter drømmetilbygget til virkelighet.
Abelson Bygg & Vedlikehold AS har posisjonert seg som et populært førstevalg for kunder i både Oslo og Akershus når det skal lages tilbygg.

Kontakt Abelson Bygg og Vedlikehold AS for mer informasjon om tilbygg og påbygg i Oslo og Akershus.