Taktekking

Ønsker du å få utført taktekking? Velger du Abelson Bygg & Vedlikehold AS sikrer du deg at det er kompetent arbeidskraft som utfører taktekking. Uansett om det dreier seg om privatboliger, sameier eller borettslag kan vi forestå taktekking i harmoni med de høyeste byggtekniske standardene. Vi forestår alt fra montering av nytt skifertak til skorsteinstekking og rennesystemer samt rehabilitering av takkonstruksjoner.

Når man velger en leverandør til taktekking, bør man sikre seg at kvalitet og pålitelighet er noe som kjennetegner leverandøren. Velger du Abelson Bygg & Vedlikehold, velger du en veletablert og anerkjent byggmester med omfattende kompetanser og erfaren blikkenslager. Vår solide innsats over en årrekke har bidratt til at vi er et populært førstevalg i vårt satsningsområde. Mange av våre kunder setter pris på vår evne til å levere resultater for taktekking i høy kvalitet og til avtalt tid.

Taktekking i hele Oslo og Akershus

Vi holder til i periferien av Oslo, og har derfor både Oslo og Akershus som vårt primære satsningsområde. Det betyr at du kan ha glede av vårt attraktive tilbud innen taktekking - uansett hvor i satsningsområdet du bor. Ønsker du taktekking som del av en større løsning kan vi skreddersy et tilbud som passer for akkurat deg og behovene dine.