Tak i Oslo og Akershus

Taktekking er en av våre byggetjenester vi utfører for våre kunder i Oslo og Akershus. Legging av nytt tak er en fornuftig investering. Et nytt tak isolerer bedre en et gammelt, og i tillegg vil verdien av huset øke. Samtidig har boligeieren glede av et nytt tak så lenge man selv bor i huset. Derfor er skifte av eldre tak lurt å ta tak i før det blir for gammelt.

Det er viktig at tak blir 100% tette. Det er også viktig at det i forbindelse med taktekking blir utført riktig produktvalg, dimensjonering av vekter og tatt hensyn til utluftingsdetaljer. Vi forestår alt fra montering av nytt skifertak til skorsteinstekking og rennesystemer samt rehabilitering av takkonstruksjoner.

Ta kontakt med Abelson Bygg og Vedlikehold AS for mer informasjon om taktekking i Oslo og Akershus.

Kvalitet og pålitelighet ved taktekking

Når man velger en leverandør til taktekking, bør man sikre seg at kvalitet og pålitelighet er noe som kjennetegner leverandøren. Velger du Abelson Bygg & Vedlikehold, velger du en veletablert og anerkjent byggmester med omfattende kompetanser og erfaren blikkenslager. Vår solide innsats over en årrekke har bidratt til at vi er et populært førstevalg i vårt satsningsområde. Mange av våre kunder setter pris på vår evne til å levere resultater for taktekking i høy kvalitet og til avtalt tid.

I tillegg til arbeid med taktekking kan vi bistå med en rekke andre tjenester som byggmester. Vi utfører blant annet oppdrag innen tilbygg, ombygninger, snekker- arbeider, pusse opp bad, innsetting av vinduer og dører, soppsanering samt taktekking. Vårt fokus på kvalitet og ryddige forhold har bidratt til vår store portefølje av fornøyde kunder i både Oslo og Akershus.

Ta kontakt med Abelson Bygg og Vedlikehold AS for mer informasjon om taktekking i Oslo og Akershus.