Snekker

Er du på jakt etter en snekker? Abelson Bygg & Vedlikehold AS er en allsidig byggmester som tilbyr kompetent snekker til alle typer snekker-arbeider. Vår snekker kan bistå deg med for eksempel tilbygg, nybygg, takreparasjoner samt restaurering av hus. Når du velger snekker fra Abelson Bygg & Vedlikehold AS, velger du snekker fra en veletablert aktør med sentral godkjenning. Vårt store nettverk av underleverandører bistår på områder der vår snekker ikke selv har kompetanse.

Abelson Bygg & Vedlikehold AS har snekker-erfaring som strekker seg helt tilbake til 1976. Dette bidrar til å gjøre vårt tilbud ekstra attraktivt. Vi vet hvilke løsninger som fungerer, og vi har godt innarbeidede rutiner som sikrer høy effektivitet og fornuftige priser. Vi implementerer utelukkende anerkjente teknikker og materialer i beste kvalitet når vi utfører oppdrag som snekker. Vi påtar oss små som store oppdrag - alle blir utført med samme høye profesjonalisme og med utgangspunkt i vår solide kompetanse.

Snekker med Oslo og Akershus som satsningsområder

Abelson Bygg & Vedlikehold AS holder til i Oslo, og anser både Oslo og Akershus som viktig satsningsområde. Vi har utført oppdrag for en lang rekke fornøyde kunder, og mange påpeker vår evne til å levere høy kvalitet på våre snekker-tjenester til avtalt tid, noe vi ser som svært positivt.