Pusse opp bad

Abelson Bygg & Vedlikehold AS kan pusse opp bad etter de høyeste standardene. Å pusse opp bad er en komplisert oppgave med mange aspekter som må tas hånd om for å oppnå et vellykket resultat. Vi råder over spisskompetanse på å pusse opp bad, og innehar våtromssertifikat for å sikre resultater i full overensstemmelse med gjeldende lover og regler for baderom.

Vi er derfor en trygg samarbeidspartner for å pusse opp bad - et område der slurv og småfeil kan få alvorlige konsekvenser i form av for eksempel lekkasjer og andre kostbare skader.

Pålitelighet er et viktig nøkkelbegrep for oss og noe som vi kontinuerlig måler oss på. Med andre ord kan du alltid forvente ferdige resultater til avtalt tid. Både når det gjelder å pusse opp bad samt andre typer oppdrag.

Vi kan pusse opp bad i hele Oslo og Akershus

Vi kan pusse opp bad i hele Oslo og Akershus, da dette er vårt satsningsområde. Du har adgang til vårt attraktive tilbud i hele dette området - uansett hvor du bor. Takket være vårt kompromissløse fokus på kvalitet har vi siden vår etablering i 1976 bygget opp en store portefølje av fornøyde kunder som ønsket å pusse opp bad. Mange tilbakemeldinger i forbindelse med å pusse opp bad legger vekt på vår evne til å levere høy kvalitet til avtalt tid. Dette er vi svært stolte over og det bidrar til vårt store engasjement og faglige stolthet.