Kjøkkenmontering

Har du kjøpt kjøkken er det nødvendig med kjøkkenmontering. Kjøkkenmontering kan være omfattende og komplisert for urutinerte aktører. Abelson Bygg & Vedlikehold AS har kjøkkenmontering som en del av vårt omfattende tilbud av tjenester. Kjøkkenelementer kan være nok så flotte, men uten riktig montering ødelegges helhetsinntrykket og funksjonaliteten reduseres. Vi sørger for riktig kjøkkenmontering slik at drømmekjøkkenet ditt blir en realitet.

Abelson Bygg & Vedlikehold utfører kjøkkenmontering i harmoni med faglig kvalitet. Vår bedrift preges av høy yrkesstolthet og stort engasjement - noe som alle våre oppdrag innen kjøkkenmontering avspeiler. Alle våre løsninger tar utgangspunkt i kundens behov og ønsker. Vi skreddersyr alltid våre løsninger for å oppnå størst mulig kundetilfredshet.

Vi er en allsidig byggmester

I tillegg til kjøkkenmontering kan vi bistå med en rekke andre tjenester som byggmester. Vi utfører blant annet oppdrag innen tilbygg, ombygninger, snekker- arbeider, pusse opp bad, innsetting av vinduer og dører, soppsanering samt taktekking. Vårt fokus på kvalitet og ryddige forhold har bidratt til vår store portefølje av fornøyde kunder i både Oslo og Akershus.