Byggmester

Abelson Bygg & Vedlikehold er det trygge valget når du ser etter en kompetent byggmester. Vi er en byggmester som utfører det meste innen byggearbeid. Vi påtar oss for eksempel oppdrag innen tilbygg, ombygninger, rehabilitering, baderom, kjøkkenmontering, innsetting av vinduer og dører samt taktekking. Med andre ord er vi en allsidig byggmester som kan bistå deg når du trenger.

Vi har som byggmester etablert et stort nettverk av underleverandører som påtar seg de delene av oppdraget som ligger utenfor vårt kompetansefelt. Dette er underleverandører som er nøye utvalgt på bakgrunn av våre strenge kvalitetskrav. Som byggmester er vi påpasselige med å ha oppdatert kunnskap, og alle våre løsninger er basert på anerkjente teknikker og kvalitetsmaterialer. Du vil derfor aldri oppleve ubehagelige overraskelser dersom du velger oss som byggmester.

Vi innehar sentral godkjenning for ansvarsrett gjeldene utførelse og kontroll for bygninger og installasjoner i tiltaksklasse 1. Du kan derfor alltid forvente ryddige forhold når vi utfører byggmester-oppdrag for deg. Dessuten er vi godkjent lærlingbedrift.

Byggmester med Oslo og Akershus som satsningsområde

Vi påtar oss små som store byggeprosjekter i både Oslo og Akershus. Vår solide innsats over mange år har bidratt til vår store portefølje av fornøyde kunder.

Vi kan som byggmester skreddersy våre løsninger etter akkurat dine behov og ønsker.


Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg som kompetent byggmester.