Blikkenslager

Har du behov for en blikkenslager? En blikkenslager leverer primært deler som monteres på utsiden av bygg. Vår samarbeidspartner innen blikkenslager-faget leverer alltid arbeid av høy faglig kvalitet og er spesielt dyktig på utførelser etter gamle håndverkstradisjoner. De spesialtilpasser og kan lage nærmest alt du ber om. Vår blikkenslager er en sterk fagperson med stor yrkesstolthet.

Blikkenslager med en stor kundeportefølje

Abelson Bygg & Vedlikehold AS legger stor vekt på ryddige forhold og kvalitet. Vi er en kompetansebedrift som råder over solid kunnskap og lang erfaring. Siden vår etablering tilbake i 1976 har vi posisjonert oss som et populært førstevalg som blikkenslager i både Oslo og Akershus.

Vi påtar oss små som store oppdrag - og alle gjennomføres med samme høye profesjonalisme. Pålitelighet er et av våre varemerker, og du kan forvente at blikkenslager-prosjekter blir fullført til avtalt tid. I oss har du med andre ord en stabil og seriøs samarbeidspartner som kan påta seg en rekke ulike typer byggeoppdrag i tillegg til blikkenslager-tjenester.