Bad og kjøkken - Oslo og Akershus

Bad og kjøkken er viktige rom i et hus, eller en bolig. Rehabilitering og restaurering av bad stiller store krav til alle håndverkere som er involvert. Dette gjelder også for rehabilitering og restaurering av kjøkken. En av utfordringene med rehabilitering av bad og kjøkken er at dette er rom hvor mange fagområder møtes. Ved arbeid med bad og kjøkken må både rørlegger og elektriker samarbeide.

Alle håndverkerne har sine oppgaver som krever sertifiseringer og kunnskap. Snekker, elektriker, rørlegger, maler og flislegger skal alle bidra. I en byggeprosess står vi som hovedentreprenør for all koordinering oss i mellom, slik at du som oppdragsgiver kun behøver å forholde deg til oss. Abelson Bygg & Vedlikehold AS er godkjent våtromsbedrift.

Kontakt med Abelson Bygg og Vedlikehold AS for mer informasjon om restaurering av bad og kjøkken i Oslo og Akershus.

Montering av kjøkken

Montering av kjøkken kan være komplisert. En av utfordringene med montering av kjøkken er at dette er et rom hvor mange fagområder møtes. Ved arbeid med bad og kjøkken må både rørlegger og elektriker samarbeide. Billig montering av et kjøkken kan fort bli dyrt ved vannlekkasje når forsikringsselskapet kutter utbetalingen fordi kjøkkenet er feilmontert.
Kjøkken kan være flotte i katalogen, men uten riktig montering ødelegges helhetsinntrykket og funksjonaliteten reduseres. Vi sørger for riktig kjøkkenmontering slik at drømmekjøkkenet ditt blir en realitet.

Ta kontakt med Abelson Bygg og Vedlikehold AS for mer informasjon om restaurering av bad og kjøkken i Oslo og Akershus.

Allsidig byggmester

I tillegg til arbeid med bad og kjøkken kan vi bistå med en rekke andre tjenester som byggmester. Vi utfører blant annet oppdrag innen tilbygg, ombygninger, snekker- arbeider, pusse opp bad, innsetting av vinduer og dører, soppsanering samt taktekking. Vårt fokus på kvalitet og ryddige forhold har bidratt til vår store portefølje av fornøyde kunder i både Oslo og Akershus.

Ta kontakt med Abelson Bygg og Vedlikehold AS for mer informasjon om restaurering av bad og kjøkken i Oslo og Akershus.