Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Abelson Bygg & Vedlikehold AS ble etablert allerede i 1976 og er fortsatt i drift, 46 år passeres straks. 46 år med en klar målsetting om å sette kunden i fokus. Vel vitende om at det arbeidet vi utfører både skal være synlig og bli stående i mange år, så er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhode mulig. Et produkt som kunden er fornøyd med, og samtidig et produkt som vi som bedrift kan være stolte av. Vi kaller det yrkesstolthet.

Vi utfører store og små byggeoppdrag i Oslo og Akershus. Våre spesialområder må kunne sies å være rehabilitering. Typiske rehabiliteringsoppdrag er ombygging, tilbygg og påbygg til eksisterende bygningsmasse, restaurering, bygging av bad og kjøkken, innsetting av dører og vinduer samt bad. I tillegg har vi erfaring innen soppsanering.

Vi tar gjerne på oss oppgaven som hovedentreprenør i de prosjektene vi involveres i. Dette kan vi gjøre da vi samarbeider med etablerte og dyktige bedrifter innen elektro, rørlegger, blikkenslager, maler, murer osv. Ved å benytte oss som hovedentreprenør behøver du kun å forholde deg til en kontaktperson. At arbeidet starter og avsluttes til avtalt tid er en selvfølge. Det er det også at prisen på det endelige produktet stemmer overens med tilbudet.

I våre 46 år har kunder kommet tilbake til oss gang etter gang. Det bekrefter hva Abelson Bygg & Vedlikehold AS ønsker å være - en seriøs bedrift bygget på gode håndverkstradisjoner. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende forespørsel

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn