Om oss

Abelson Bygg & Vedlikehold AS ble etablert allerede i 1976 og passerte dermed 43 år i 2019. 43 år med en klar målsetting om å sette kunden i fokus. Vel vitende om at det arbeidet vi utfører både skal være synlig og bli stående i mange år, så er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhode mulig. Et produkt som kunden er fornøyd med, og samtidig et produkt som vi som bedrift kan være stolte av. Vi kaller det yrkesstolthet.

Vi utfører store og små byggeoppdrag i Oslo og Akershus. Våre spesialområder må kunne sies å være rehabilitering. Typiske rehabiliteringsoppdrag er ombygging, tilbygg og påbygg til eksisterende bygningsmasse, restaurering, bygging av bad og kjøkken, innsetting av dører og vinduer og omlegging av bad. I tillegg har vi erfaring innen brannsikring og soppsanering.

Vi tar gjerne på oss oppgaven som hovedentreprenør i de prosjektene vi involveres i. Dette kan vi gjøre da vi samarbeider med etablerte og dyktige bedrifter innen elektro, rørlegger, blikkenslager, maler, murer osv. Ved å benytte oss som hovedentreprenør behøver du kun å forholde deg til en kontaktperson. At arbeidet starter og avsluttes til avtalt tid er en selvfølge. Det er det også at prisen på det endelige produktet stemmer overens med tilbudet.

I våre 43 år har kunder kommet tilbake til oss gang etter gang. Det bekrefter hva Abelson Bygg & Vedlikehold AS ønsker å være - en seriøs bedrift bygget på gode håndverkstradisjoner.. Prøv oss - vi tar utfordringen, og kommer gjerne på en uforpliktende befaring.


Ta kontakt!